Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállító dobozaink újrahasznosított kartonok! A dobozokon feltüntetett terméknév nem a megrendelés tárgyát jelöli. Kérjük, minden esetben bontsa ki a szállító kartont, a megrendelt termék azon belül található. 

A webshopon feltüntetett akciós árak, kizárólag az online leadott rendelésekre vonatkoznak!

FIZETÉSI MÓDOK

Bankkártyás fizetési mód webáruházunkban

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Készpénzzel / Bankkártyával (átvételkor)

A terméket készpénzben vagy bankkártyával fizeti ki az üzletben.

Átutalással

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Cég: Figuravilág Kft.
Bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszám:10918001-00000069-88500000

Amennyiben fizetési módként az utalást választja és azt személyesen fizeti be számlánkra egy UniCredit bankfiókban, úgy kérünk +580 ft-ot hozzáadni kezelési költségként az összeghez, mivel ezt az összeget a bank levonja tőlünk!

Ha a megrendelés összege 5 munkanapon túl sem érkezik meg számlánkra, a rendelést automatikusan töröljük.

GLS utánvét

A csomag kézhezvételekor készpénzben vagy bankkártyával fizet a futárnak.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

  • 30.000.-Ft-ig a szállítási költség 1800.-Ft
  • 30.000.-Ft felett a szállítási költség INGYENES!
  • utánvételi díj +500 Ft

A csomagokat GLS szállítócéggel küldjük az ország egész területén. Hétköznap 12:00-ig leadott rendelések másnap kiszállításra kerülnek. Szombat, vasárnap és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás!

Amennyiben a Megrendelőtől visszajön a csomag - nem vette át vagy nem volt elérhető a megadott címen - úgy a következő rendelését csak előre utalás után tudjuk teljesíteni!