Üdvözlünk kedves Vendég! JELENTKEZZ BE vagy REGISZTRÁLJ!
GeekCorner.hu
0

A regisztráció folyamata

A regisztráció folyamata

A vásárlás előtt kérjük, regisztráld adatait. A regisztrációt követően e-mail címed és jelszavad segítségével tudsz belépni. Az adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheted, adatait módosíthatod, rendszerünkből adataidnak törlését bármikor kezdeményezheteted e-mailben. Webáruházunk lehetőséget biztosít regisztráció nélküli vásárlásra is. A GeekCorner webáruházban történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.

Megrendelés, árak

A megrendelés elküldése írásbeli szerződésnek tekinthető, mely a megrendelő és a Figuravilág Kft. között magyar nyelven jött létre. A Figuravilág Kft. a megrendeléseket nyilvántartja, és azok a megrendelő számára bármikor hozzáférhetőek.

A terméklistázó oldalakon és a termékek saját oldalán a Kosár funkcióra kattintva lehet az egyes termékeket a Kosárba betenni, de ez még nem jelent vásárlást. A Kosár véglegesítésével a megrendelés a Pénztárba kerül. A megrendelés jóváhagyása előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható. Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók.

A GeekCorner webáruház a megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld. A folyamatban lévő és a korábbi, lezárt megrendelések a Korábbi rendeléseim menüpont alatt követheted a bejelentkezést követően.

A termékek mellett minden esetben fel van tüntetve a kedvezmény nélküli ár is.
A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t, de a házhoz szállítás költségeit nem.

Friss Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Elfogadom