Üdvözlünk kedves Vendég! JELENTKEZZ BE vagy REGISZTRÁLJ!
GeekCorner.hu
0

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Fizetési módok:

Készpénzes, utánvétes fizetés az áru átvételekor készpénzben lehetséges. A fizetést a szállítónál intézheted.

Átutalással:

Cég: Figuravilág Kft.
Bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszám:10918001-00000069-88500000

Amennyiben fizetési módként az utalást választod és azt személyesen fizeted be számlánkra egy UniCredit bankfiókban, úgy kérünk +580 ft-ot hozzáadni kezelési költségként az összeghez, mivel ezt az összeget a bank levonja tőlünk!

GeekCorner Pontok

Minden vásárlásod után 5% -ot jóváírunk GeekCorner Pontként! A megszerzett GeekCorner pontokat bármely vásárlásnál elköltheted a jövőben. A pontok összeadódnak, tehát ha többször vásárolsz nálunk, de nem használod fel, később is megteheted!

Fontos, hogy csak regisztrált felhasználók kaphatnak GeekCorner Pontot! Regisztrálni a vásárlás során lehet, a pénztárban.

Megrendelés előtt eldöntheted, hogy szeretnél-e felhasználni a jelenlegi pontjaidból. Ahogy már fent is említettük ez nem kötelező, tartalékolhatod amíg neked tetszik, mert a pontok nem vesznek el. Minden pont egy forinttal csökkenti a megrendelt termékekért kifizetendő összeget, de maximum 50% lehet a kedvezmény mértéke. Sajnos a szállítás és az esetleges utánvét költsége így nem csökkenthető.

Amennyiben értékeled a már megvásárolt terméket, úgy 50 GeekCorner Pontot kapsz.

Új felhasználóknak regisztráláskor 25 GeekCorner Pontot írunk jóvá.

Külföldről történő vásárlás esetén EURO-s számlánk:

Company: Figuravilág Kft.
Address: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 37. (Hungary)
Bank name: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Bank address: 1052 Budapest, Károly körút 6. (Hungary)
IBAN ban account No: HU65 1091 8001 0000 0069 8850 0017
SWIFT: BACXHUHB

Amennyiben az utánvéttel küldött, megrendelt terméket nem veszi át a Megrendelő abban az esetben a következő megrendelését csak előre utalás után tudjuk teljesíteni az előző szállítási költség felszámításával!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a Figuravilág Kft-hez. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben kell bejelentenie.

AKCIÓS TERMÉKEKET NEM TUDUNK CSERÉLNI.
Használt vagy eredeti csomagolásából kibontott terméket nem tudunk cserélni.

Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban és sérülésmentesen a Figuravilág Kft részére visszajuttatni, a Figuravilág Kft nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Friss Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Elfogadom