Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Csapatunk immáron közel 20 éve óta foglalkozik gyűjthető figurák, filmes és TV sorozatos ruházati termékek és egyéb kiegészítők forgalmazásával.

A termékeket, melyeket forgalmazunk, nyilván nem kell bemutatnunk a már meglévő vásárlóinknak, hisz azok önmagukért beszélnek. Amennyiben Te először jársz itt nálunk – akár a weboldalunkon, vagy személyesen üzleteinkben – talán felteszed a kérdést, hogy mi ez az egész? Kinek szól? Nekem, vagy fiatalabbnak, vagy idősebbnek?

Nos, a válasz egyszerű! Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy ezek a termékek picit közel állnak hozzájuk.
Elsőre játékokat lát mindenki, melyek köthetők filmekhez,Tv sorozatokhoz, képregényekhez, könyvekhez, videojátékokhoz...

A játék szó persze kicsit megtévesztő lehet. Nem egyszerű játékokat forgalmazunk. Mi olyan termékeket kínálunk, amik már inkább relikviák, dísztárgyak, a játékipar Rolls-Royce-ai. Számos cég termékeinek (Sideshow, McFarlane, Neca, Hot Toys, Gentle Giant, Diamond Select)… - művészei fáradoznak azon, hogy kielégítsék a gyűjtők igényeit. Kinek limitált/számozott műgyanta szobrokkal, kinek a megszólalásig hasonlító számos kiegészítővel rendelkező figurákkal, kinek filmekben látható tárgyak replikáival kedveskednek.

Legyen szó ajándékról, vagy saját gyűjteményed gyarapításáról nálunk barangolva mindig találni fogsz valami újat!