Üdvözlünk kedves Vendég! JELENTKEZZ BE vagy REGISZTRÁLJ!
GeekCorner.hu
0

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Csapatunk immáron közel 20 éve óta foglalkozik gyűjthető figurák, filmes és TV sorozatos ruházati termékek és egyéb kiegészítők forgalmazásával.

A termékeket, melyeket forgalmazunk, nyilván nem kell bemutatnunk a már meglévő vásárlóinknak, hisz azok önmagukért beszélnek. Amennyiben Te először jársz itt nálunk – akár a weboldalunkon, vagy személyesen üzleteinkben – talán felteszed a kérdést, hogy mi ez az egész? Kinek szól? Nekem, vagy fiatalabbnak, vagy idősebbnek?

Nos, a válasz egyszerű! Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy ezek a termékek picit közel állnak hozzájuk.
Elsőre játékokat lát mindenki, melyek köthetők filmekhez,Tv sorozatokhoz, képregényekhez, könyvekhez, videojátékokhoz...

A játék szó persze kicsit megtévesztő lehet. Nem egyszerű játékokat forgalmazunk. Mi olyan termékeket kínálunk, amik már inkább relikviák, dísztárgyak, a játékipar Rolls-Royce-ai. Számos cég termékeinek (Sideshow, McFarlane, Neca, Hot Toys, Gentle Giant, Diamond Select)… - művészei fáradoznak azon, hogy kielégítsék a gyűjtők igényeit. Kinek limitált/számozott műgyanta szobrokkal, kinek a megszólalásig hasonlító számos kiegészítővel rendelkező figurákkal, kinek filmekben látható tárgyak replikáival kedveskednek.

Legyen szó ajándékról, vagy saját gyűjteményed gyarapításáról nálunk barangolva mindig találni fogsz valami újat!

Friss Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP sütiket használunk a jobb működés érdekében.

Elfogadom